«ΣΤΕΓΗ»-Νέος Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραγώγων Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών Οικιακών Φ/Β

«ΣΤΕΓΗ» είναι το όνομα του νέου Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγώγων Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών Οικιακών Φ/Β. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή του σκοπός του είναι η εκπροσώπηση των οικιακών παραγωγών και επενδυτών που ο σύνδεσμος «ΗΛΙΟΣ» αρνείται να εγγράψει στα μέλη του.

89071

Συνεχίζει στην ανακοίνωση δηλώνοντας πως στόχος είναι η άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου σε ότι σχετίζεται με τα οικιακά φωτοβολταϊκά αλλά και η προστασία του μικρομεσαίου Έλληνα επενδυτή με ισότιμη εκπροσώπηση σε ένα σύνδεσμο όλων των εμπλεκόμενων φορέων, επενδυτών, παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας είτε από οικιακά είτε από κτιριακά φωτοβολταϊκά, μελετητών, κατασκευαστών και όλων των εμπλεκόμενων επαγγελμάτων του χώρου με προτεραιότητα στον μικρομεσαίο Έλληνα επενδυτή ο οποίος ενώ έδειξε εμπιστοσύνη και επένδυσε στον ελληνικό ΗΛΙΟ βλέπει τις οικονομίες του να γκρεμίζονται την ίδια στιγμή που ανοίγουν ξανά άδειες MW για τα ξένα συμφέροντα και μονοπώλια.

Η πρώτη γενική συνέλευση του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Επιχειρηματικό Κέντρο Γραφείων Philippos Business Center, στον 1ο όροφο. Η θεματολογία της συνέλευσης περιλαμβάνει:

1. Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Συνδέσμου

2. Νομική κάλυψη Συνδέσμου από εξειδικευμένα νομικά γραφεία και αγωγές κατά ΥΠΕΚΑ

3. Αποστολή επιστολής οικιακών σε Πρωθυπουργό, κόμματα, ΥΠΕΚΑ

4. Συντονισμός επόμενων ενεργειών οικιακών κτιριακών Φ/Β και κατάβαση στην Αθήνα για συνάντηση με τον ΥΠΕΚΑ.

Όπως αναφέρει είναι σημαντική η συμπαράσταση και η πρόθεση συμμετοχής στη συνέλευση που έχουν ήδη εκφράσει εκατοντάδες επενδυτές και κατασκευαστές.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση